Contact

КонтактZero Science Lab

Октомвриска Револуција 42/3
1300, Куманово
Македонија

Тел: +389 (0) 75 29 09 26

Веб: http://www.zeroscience.mk
e-mail: lab@zeroscience.mk [GnuPG јавен клуч]